SERVICES

Το ξύλο σε όλες τις μορφές του

Έπιπλα Κουζίνας

Επιπλα ΚουζΙνας

Ο Κάθε χώρος μελετάτε από εμάς σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του έτσι ώστε να σας προτείνουμε την ιδανικότερη επιλογή για τα έπιπλα του χώρου σας. Η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται από έμπειρο κ άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να διασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σημαντικό για εμάς η εξυπηρέτηση σας μετά την πώληση με σκοπό να είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε προκύψει και να δώσουμε λύσεις.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών μπορείτε να βρείτε ντουλάπες ανοιγόμενες ή συρόμενες με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας το ειδικευμένο προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στην ιδανική επιλογή για το χώρο σας.

Έπιπλα Μπάνιου

επιπλα μπανιου

Έπιπλα μπάνιου κατάλληλα για κάθε χώρο. Σχεδιάζουμε το έπιπλο σας, ειδικής κατασκευής στα μέτρα σας.
Σε μοντέρνο design, παραδοσιακό, minimal, με ένα ή δύο νιπτήρες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Χειροποίητα προϊόντα με βάση το ξύλο, το αλουμίνιο, το σίδερο, το γυαλί, ή και συνδυασμό τους κατασκευασμένο στα μέτρα σας.
Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τεχνική και αισθητική τους.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες Laminate, Ξύλινες, Γυάλινες. Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτες ασφαλείας των κορυφαίων εργοστασίων DIERRE Ιταλίας & DELOME Ισπανίας με δυνατότητα πιστοποιημένης κάλυψης της ασφάλειας σας.

ΔΑΠΕΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ομορφιά ενός δαπέδου από σκληρό ξύλο. Ο κόκκος και η υφή του φέρνουν μια φυσική ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο, από τα υπνοδωμάτια έως το καθιστικό και από την κουζίνα έως τον διάδρομο. Ζεστασιά, ακουστική μόνωση, απλές γραμμές, καθαρές ή Rustic επιφάνειες, τη βάση για εκλεπτυσμένο στυλ και άνετη ατμόσφαιρα. Προγυαλισμένα, Καρφωτά, Laminate.

ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το εξωτερικό ξύλινο δάπεδο (deck) είναι μια προσθήκη που αναβαθμίζει δραστικά τον εξωτερικό χώρο οποιουδήποτε κτιρίου!
Ξύλινα Deck σε πολλά είδη Ξυλείας, Iroko, Teak, Rosewood, Tali, Ipe, Ulmo, Kembas.

ΣΚΑΛΕΣ

Mικρές και μεγάλες σκάλες κατόπιν παραγγελίας, οι οποίες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη.
Η σπείρα, παρά την απλότητα της εικόνας, είναι πολύπλοκο και ευρύ σύμβολο σε νόημα. Πολύ πίσω στο χρόνο το χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικό σύμβολο.
Ένα μοτίβο που εφαρμόζεται εύκολα σε ξύλο. Σκάλες Εναέριες (κρεμαστές), Επενδεδυμένες, Κυκλικές.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ;

Παράλληλα με τη λιανική πώληση η εταιρεία Wood Story έχει αναπτύξει τμήμα που απευθύνεται σε κατασκευαστές. Με μακροχρόνια εμπειρία και ικανότητα μπορεί να υλοποιεί τα έργα σας με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές από την ανάλυση του μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ;

Παράλληλα με τη λιανική πώληση η εταιρεία Wood Story έχει αναπτύξει τμήμα που απευθύνεται σε κατασκευαστές. Με μακροχρόνια εμπειρία και ικανότητα μπορεί να υλοποιεί τα έργα σας με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές από την ανάλυση του μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Στη Woodstory σας παρέχουμε έναν ευρύτερο οδηγό
για τη Διακόσμηση του σπιτιού, ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για έξυπνες Ιδέες,
οικονομικές Λύσεις για την ανανέωση του χώρου σας.

Our latest project

Η κομψότητα και η υψηλή αισθητική της Λευκής κουζίνας, ο συνδυασμός των χρωμάτων και οι αντιθέσεις με το ξύλο,

είναι εντυπωσιακές.

ABOUT

Στη Wood Story θα γνωρίσετε το ξύλο σε όλες του τις μορφές. Σκοπός μας να σας κάνουμε να το αγαπήσετε δημιουργώντας μαζί σας όμορφες & λειτουργικές κατασκευές για το σπίτι σας. Η εταιρεία μας κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες ασφαλείας, μεσόπορτες. Έπιπλα μπάνιου, ειδικές κατασκευές για το σπίτι σας καθώς επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά υψηλών προδιαγραφών ικανά να καλύψουν τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σχεδιάσει τους χώρους σας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα των κατασκευών σας.