SERVICES

Το ξύλο σε όλες τις μορφές του

Έπιπλα Κουζίνας

Επιπλα ΚουζΙνας

Ο χώρος της κουζίνας είναι ο πιο λειτουργικός κάθε κατοικίας και για την διαρρύθμιση του δίνουμε την ανάλογη βαρύτητα.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των επίπλων μελετάται, στην εταιρία μας, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του δωματίου, τις λειτουργίες και τις ανάγκες των κατοίκων.

Η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται από έμπειρο κ άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να διασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Διαθέτουμε πολυλειτουργικές ντουλάπες, σε ποικιλία υλικών και χρωμάτων, είτε ανοιγόμενες, είτε συρόμενες, ή συνδιαστικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, τόσο τις αποθηκευτικές, όσο και τις αισθητικές.

Έπιπλα Μπάνιου

επιπλα μπανιου

Έπιπλα μπάνιου κατάλληλα για κάθε χώρο, με εργονομία και ιδιαίτερο στυλ.

Σχεδιάζουμε το έπιπλο σας, ειδικής κατασκευής στα μέτρα και στις λειτουργικές σας απαιτήσεις.

Σε μοντέρνο design, παραδοσιακό, minimal, με ένα ή δύο νιπτήρες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Έργα και κατασκευές για εξειδικευμένες ανάγκες και χώρους, ειδικά σχεδιασμένα με βάση το ξύλο, το αλουμίνιο, το σίδερο, το γυαλί, ή και συνδυασμό τους, προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή τεχνική και αισθητική τους.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες Ξύλινες, Γυάλινες, Laminate, σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτες ασφαλείας των κορυφαίων εργοστασίων DIERRE Ιταλίας & DELOME Ισπανίας με δυνατότητα πιστοποιημένης κάλυψης των αυξημένων αναγκών της ασφάλειας σας.

ΔΑΠΕΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ομορφιά ενός δαπέδου από σκληρό ξύλο.

Ο κόκκος και η υφή του φέρνουν μια φυσική ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο, από τα υπνοδωμάτια έως το καθιστικό και από την κουζίνα έως τον διάδρομο.

Ζεστασιά, ακουστική μόνωση, απλές γραμμές, καθαρές ή Rustic επιφάνειες, η βάση για εκλεπτυσμένο στυλ και κομψή ατμόσφαιρα.

Προγυαλισμένα, Καρφωτά, Laminate.

ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το εξωτερικό ξύλινο δάπεδο (deck) είναι μια προσθήκη που αναβαθμίζει δραστικά τον εξωτερικό χώρο οποιουδήποτε κτιρίου!

Ξύλινα Deck σε πολλά είδη Ξυλείας, Iroko, Teak, Rosewood, Tali, Ipe, Ulmo, Kembas.

ΣΚΑΛΕΣ

Σκάλες, σύμφωνα με τις διαστάσεις σας, τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Η σπείρα, παρά την απλότητα της εικόνας, είναι πολύπλοκο και ευρύ σύμβολο σε νόημα. Πολύ πίσω στο χρόνο το χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικό σύμβολο.

Ένα μοτίβο που εφαρμόζεται εύκολα σε ξύλο.
Σκάλες Εναέριες (κρεμαστές), Επενδεδυμένες, Κυκλικές.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ;

Παράλληλα με τη λιανική πώληση η εταιρεία Wood Story έχει αναπτύξει τμήμα που απευθύνεται σε κατασκευαστές. Με μακροχρόνια εμπειρία και ικανότητα μπορεί να υλοποιεί τα έργα σας με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές από την ανάλυση του μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ;

Παράλληλα με τη λιανική πώληση η εταιρεία Wood Story έχει αναπτύξει τμήμα που απευθύνεται σε κατασκευαστές. Με μακροχρόνια εμπειρία και ικανότητα μπορεί να υλοποιεί τα έργα σας με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές από την ανάλυση του μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Στη Woodstory σας παρέχουμε έναν ευρύτερο οδηγό
για τη Διακόσμηση του σπιτιού, ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για έξυπνες Ιδέες,
οικονομικές Λύσεις για την ανανέωση του χώρου σας.

Our latest project

Η κομψότητα και η υψηλή αισθητική της Λευκής κουζίνας, ο συνδυασμός των χρωμάτων και οι αντιθέσεις με το ξύλο,

είναι εντυπωσιακές.

ABOUT

Στη Wood Story θα γνωρίσετε το ξύλο σε όλες του τις μορφές. Σκοπός μας να σας κάνουμε να το αγαπήσετε δημιουργώντας μαζί σας όμορφες & λειτουργικές κατασκευές για το σπίτι σας. Η εταιρεία μας κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες ασφαλείας, μεσόπορτες. Έπιπλα μπάνιου, ειδικές κατασκευές για το σπίτι σας καθώς επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά υψηλών προδιαγραφών ικανά να καλύψουν τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σχεδιάσει τους χώρους σας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα των κατασκευών σας.